Мала Масичка - Small Table

Play
PlayPause
 
Valentin Dojcinoski avatar
Видеото направено од Valentin Published on 4/24/2017, видени од 436

Горната табла се вади и служи како подлога за лаптоп.

Како да се направи овој проект

1

Play

Easy - лесно

Коментари

Avatar placeholder