Arrow

Направи одлични видеа за видео, користејќи го само вашиот телефон

undefined avatar
undefined avatar
undefined avatar
undefined avatar
Play
Arrow
Претворете го вашиот телефон во професионално видео студио - бесплатноДостапно за iOS и Android
App running on Android phone
Сите користат Craftlog на поинаков начин
Создавање
Емитувајте ги вашите видеа на пријатели и луѓе од целиот свет.
Cards describing creation process on Craftlog
Споделување
Извозувајте и споделувајте ги вашите видеа со некоја социјална мрежа.
Cards describing share process on Craftlog
Откривање
Зачувајте видеа и пронајдете инспирација со други креатори.
Cards describing collect process on Craftlog
App running on Android phone
App running on Android phone
Емитувајте ги вашите видеа на повеќе од 23 јазици ширум светотВашите видеа се преведени од мајчин луѓе кои живеат во секоја земја.
Страстна заедницаБидете дел од брзорастечката заедница со креативни луѓе
Avocados side by side
Откријте ги и следете ги темите што ќе ве инспирираат секој ден
Cards describing creation process on Craftlog
Cards describing creation process on Craftlog
ПочниCraftlog е најдоброто место за креирање и откривање видео за видеа
Проверете ги нашите брзорастечки заедници. Се надеваме дека ќе уживате во вашето искуство колку што уживавме во создавањето.