Arrow

Bëni video mësimore të mrekullueshme, duke përdorur vetëm telefonin tuaj

undefined avatar
undefined avatar
undefined avatar
undefined avatar
Play
Arrow
Kthejeni telefonin tuaj në një studio profesionale video - falasI disponueshëm për iOS dhe Android
App running on Android phone
Gjithkush përdor Craftlog në një mënyrë të ndryshme
Krijimi
Transmetoni videot tuaja te miqtë dhe njerëzit nga e gjithë bota.
Cards describing creation process on Craftlog
Ndarja
Eksporto dhe ndani videot tuaja të tutorial me çdo rrjet social.
Cards describing share process on Craftlog
Zbulimi
Ruaj videot dhe gjej frymëzim me krijuesit e tjerë.
Cards describing collect process on Craftlog
App running on Android phone
App running on Android phone
Transmetoni videot tuaja në mbi 23 gjuhë, në mbarë botënVideoja juaj përkthehet nga njerëz vendas që jetojnë në çdo vend.
Komuniteti i pasionuarBëhu pjesë e një komuniteti me rritje të shpejtë me njerëzit krijues
Avocados side by side
Zbuloni dhe ndiqni temat që do t'ju frymëzojnë çdo ditë
Cards describing creation process on Craftlog
Cards describing creation process on Craftlog
FilloCraftlog është vendi më i mirë për të krijuar dhe zbuluar videot mësimore
Shikoni komunitetet tona në rritje të shpejtë. Ne shpresojmë që ju të shijoni përvojën tuaj sa më shumë që kemi gëzuar krijimin e saj.